123ink - Printer ink and toners - Homepage logo
Ταχύτατες αποστολές!
Εύκολη & γρήγορη αναζήτηση
211 19 98 568
melania

Καλάθι

Ποσότητα Προϊόν
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Σύνολο: 0,00 €
(Συμπ. 0% ΦΠΑ )
newsletter

Πολιτική Επιστροφών

Περίοδος αξιολόγησης

Όλοι εμείς εδώ στο 123ink.gr, είμαστε χαρούμενοι μόνο αν η παραγγελία σου σε ικανοποιεί 100%. Για αυτό σου δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψεις όποιο είδος επιθυμείς με μια εύκολη και γρήγορα διαδικασία. Αυτό μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου. 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει για αγορές καταναλωτών και όχι επαγγελματικές αγορές.

Τι πρέπει να κάνεις στις παρακάτω περιπτώσεις :

Έχεις παραγγείλει λάθος προϊόν
Παρά το σύστημα αναζήτησης με τον εκτυπωτή ή με το μελάνι, μπορεί να συμβεί να παραγγείλεις λάθος προϊόν. Για επιστροφή προϊόντος, μπορείς να χρησιμοποιήεις την πολιτική επιστροφών μας.

Έχεις παραγγείλει λάθος αντικείμενο ή η αποστολή σου είναι ελλιπής.
Θα πρέπει πάντα να ελέγχεις εάν η αποστολή σου είναι πλήρης και σωστή κατά την παραλαβή. Εάν σου παραδοθεί ένα λάθος προϊόν ή λείπει κάποιο προϊόν, μπορείς να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών. Θα διασφαλίσουμε στη συνέχεια ότι το λάθος μας θα διορθωθεί το συντομότερο δυνατό.

Ελαττωματικό Προϊόν
Σε περίπτωση που έλαβες ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείς να συμβουλευτείς τους όρους εγγύησης.  
Επιστροφή στην εξυπηρέτηση πελατών Επιστροφή στην αρχή

Επιστροφές

Προϋποθέσεις επιστροφής Συμπλήρωσε την φόρμα επιστροφής που υπάρχει στο πακέτο που παρέλαβες και στείλτην μαζί με το προϊόν που θες να επιστρέψεις. 

Επιπλέον πληροφορίες:
 • Το αίτημα επιστροφής μπορεί να γίνει μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σου.
 • Για να γίνει αυτό πρέπει να μας στείλεις συμπληρωμένη την φόρμα επιστροφής που υπήρχε στο πακέτο σου.
 • Δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις την ενότητα "Λόγος επιστροφής". Σας συμβουλεύουμε μόνο να το συμπληρώσετε για να αποφύγετε άσκοπες επιστροφές.
 • Σε κάθε επιστροφή πρέπει να προηγείται επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών μας.
 • Η παραγγελία πρέπει να επιστραφεί το συντομότερο δυνατό και, το αργότερο, εντός 14 ημερών από την εκχώρηση του αιτήματος. 
 • Φυσικά, το αντικείμενο πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και αχρησιμοποίητο. Διαφορετικά θα χάσει το 100% της αξίας του.
 • Αν το προϊόν έχει ανοιχτεί ή/και δοκιμαστεί τότε θα αποστέλεται ξανά πίσω σε εσάς με την ελάχιστη χρέωση μεταφορικών 5€. Δες κάποια παραδείγματα.
 • Εάν ένα προϊόν από επιστροφή είναι κατεστραμμένο, το 123ink.gr έχει το δικαίωμα να χρεώσει ένα ποσό ως αποζημίωση.
 • Μην γράφεις κείμενα και μην κολλάς αυτοκόλλητα ή ταινία στην αρχική συσκευασία.
 • Συσκεύασε τα αντικείμενα επιστροφής για να αποφύγεις ζημιές κατά τη μεταφορά.
 • Η επιστροφή των μη ελλατωματικών προϊόντων πραγματοποιείται με χρέωση του πελάτη.
 • Ο καταναλωτής φέρει την ευθύνη για το προϊόν που επιστρέφει. Συνιστούμε λοιπόν να σταλεί το δέμα με συστημένη επιστολή και να κρατηθεί η απόδειξη αποστολής, ώστε να διεκδικήσεις τυχόν απώλεια από την μεταφορική.
 • Σε περίπτωση που έλαβες ελαττωματικό ή λάθος προϊόν, θα σου επιστρέψουμε την αξία των ειδών που επέστρεψες μαζί με τα αρχικά έξοδα αποστολής (εφόσον είχαν χρεωθεί). Για όλες τις υπόλοιπες επιστροφές, θα λάβεις την αξία των ειδών που επέστρεψες, αλλά όχι τα έξοδα αποστολής (εφόσον είχαν χρεωθεί). Επιπλέον, θα χρεωθείς 5€ για το κόστος αποστολής της επιστροφής τα οποία θα αφαιρεθούν από το ποσό που θα εισπράξεις.
 • Η αξία των επιστρεφομένων ειδών θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου εντός περίπου 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που ενημερώθηκε η Εξυπηρέτηση πελατών του 123ink.gr για την επιστροφή/ υπαναχώρηση του δέματος/ παραγγελίας σου.
 • Εάν επιστραφεί ολόκληρη η παραγγελία, θα πιστώσουμε το αρχικό τιμολόγιο συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής.
Άλλες πληροφορίες Η φόρμα επιστροφής θα βρίσκεται πάντα στο πακέτο με την παραγγελία που παρέλαβες. 

Σημείωση:
 • Για την αξιολόγηση ενός αναλώσιμου, δεν είναι απαραίτητο να ανοιχτεί η συσκευασία. Στην περίπτωση δοχείων μελανιού και toner των οποίων η σφράγιση, η συσκευασία κενού, η ανθεκτικότητα στη σκόνη ή το φως έχει σπάσει, θα χάσουν το 100% της αξίας τους. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένα αντικείμενο φτάσει σε εμάς σε αυτήν την κατάσταση, δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
Επιστροφή στην Εξυπηρέτηση Πελατών Επιστροφή στην αρχή

Πρακτικά Παραδείγματα
Αν έχεις ερωτήσεις σχετικά με την επιστροφή ενός προϊόντος επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Σχετικά με την συσκευασία:
Τα αναλώσιμα του εκτυπωτή είναι είδη που, μετά το άνοιγμα, έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, μπορεί να είναι ευαίσθητα στη σκόνη, τα δακτυλικά αποτυπώματα και το ηλιακό φως. Για το λόγο αυτό, η συσκευασία ενός δοχείου ή toner είναι σημαντική όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ποιότητας του προϊόντος. Γι' αυτό συνήθως σφραγίζονται, συσκευάζονται σε κενό ή συσκευάζονται σε υλικά ανθεκτικά στη σκόνη και στο φως. Αυτός ο τύπος συσκευασίας δεν μπορεί να επανασφραγιστεί μετά το άνοιγμα. 

Παράδειγμα 1: Αναλώσιμα Εκτυπωτή 

Δεν γίνεται επιστροφή 

Παραγγέλνεις ένα αναλώσιμο για τον εκτυπωτή σου, το ανοίγεις και κατά την εγκατάσταση, ανακαλύπτεις ότι το προϊόν δεν είναι το κατάλληλο για τον εκτυπωτή σου. Δεδομένου ότι το προϊον είναι εντελώς ανοιχτό και δεν μπορεί να κλείσει ξανά, χάνει το 100% της αξίας του. Σε αυτή την περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή.

Γίνεται επιστροφή 

Για να ελέγξεις εάν το προϊόν που παράλαβες είναι σωστό, δεν είναι απαραίτητο να ανοίξεις την συσκευασία του. Πάνω στην συσκευασία του προϊόντος αναγράφεται πάντα ο κωδικός, ο τύπος προϊόντος και για ποιούς εκτυπωτές είναι κατάλληλο. Μπορείς να ελέγξεις τον αριθμό ανταλλακτικού που ισχύει για τον εκτυπωτή σου στο παλιό (τώρα άδειο) αναλώσιμο, μέσω της λειτουργίας αναζήτησης στον ιστότοπο, στο εγχειρίδιο του εκτυπωτή σου ή στην εξυπηρέτηση πελατών μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να ελέγξεις γρήγορα αν είναι σωστό προϊόν χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις τη συσκευασία. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει η επιστροφή και να σου επιστραφεί το ποσό χωρίς πρόβλημα.

Παράδειγμα 2: Inkjet εκτυπωτής

Δεν γίνεται επιστροφή 

Παραγγέλνεις έναν εκτυπωτή και τοποθετείς τα δοχεία. Μετά από μερικές εκτυπώσεις, η ποιότητα εκτύπωσης δεν είναι αυτή που περίμενες. Επειδή ο εκτυπωτής έχει χρησιμοποιηθεί δεν μπορεί πια να πουληθεί. Σε αυτή την περίπτωση το ποσό δεν επιστρέφεται. 

Γίνεται επιστροφή 

Μπορείς να ανοίξεις προσεκτικά τον εκτυπωτή και να τον αξιολογήσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να δεις το μενού και αν είναι εύκολο στη χρήση. Σε αυτή την περίπτωση, εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, δεν έχει καταστραφεί και είναι πλήρες, μπορεί να γίνει αλλαγή. 

Παράδειγμα 3: Laser εκτυπωτής

Δεν γίνεται επιστροφή 

Παραγγέλνεις έναν Laser εκτυπωτή, και τον θέτεις σε πλήρη χρήση. Επειδή ο εκτυπωτής έχει καταχωρηθεί, δεν μπορεί να πωληθεί. Η εγγραφή δεν μπορεί να αντιστραφεί και δεν μπορεί να γίνει εκ νεόυ από άλλον καταναλωτή. Ο εκτυπωτής δεν είναι πλέον κατάλληλος για πώληση. 

Γίνεται επιστροφή 

Μπορείς να ανοίξεις προσεκτικά την συσκευασία του εκτυπωτή και να τον αξιολογήσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να δεις το μενού και αν είναι εύκολο στη χρήση. Σε αυτή την περίπτωση, εάν το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, δεν έχει καταστραφεί και είναι πλήρες, μπορεί να γίνει αλλαγή. 

Παράδειγμα 4: Laser εκτυπωτής 

Δεν γίνεται επιστροφή 

Παραγγέλνεις έναν Laser εκτυπωτή, και τον καταχωρείς στον κατασκευαστή του. Επειδή έχει καταχωρηθεί, δεν μπορεί να πωληθεί ξανά. Η εγγραφή δεν δεν μπορεί να αντιστραφεί και δεν μπορεί να επαναληφθεί από άλλον καταναλωτή. Ο εκτυπωτής σε αυτή την περίπτωση δεν είναι κατάλληλος για πώληση. 

Γίνεται επιστροφή 

Μπορείς να ανοίξεις προσεκτικά την συσκευασία του εκτυπωτή και να τον αξιολογήσεις. Για παράδειγμα, μπορείς να δεις το μενού και να αξιολογήσεις την ευκολία χρήσης. Εάν το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, άθικτο και πλήρες, μπορεί να γίνει αλλαγή